Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

S hernými adaptáciami sa za posledné roky akoby roztrhlo vrece. Herný fanúšik už netrpezlivo čaká na budúcoročnú premiéru The Last of Us na HBO Max, zatiaľ čo jedna z najúspešnejších akčných hier Halo nedávno debutovala so svojou prvou sériou na streamovacej platforme Paramount+.

Fanúšikov hier aktuálne potešil aj prezident spoločnosti Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, ktorý sa pri príležitosti konferencie Sony Business Briefing najnovšie vyjadril, že ich tri slávne a exkluzívne hry taktiež smerujú na televízne obrazovky.

Kým populárne akčné RPG Horizon sa v budúcnosti predstaví na Netflixe, rúbačku God of War získal Amazon. Informácia o tom, kde sa bude vysielať seriál na motívy slávnej automobilovej série Gran Turismo zatiaľ nebola zverejnená.

Rok vydania ani ďalšie detaily pri jednotlivých tituloch rovnako nie sú ešte dostupné. Dá sa však predpovedať, že skôr ako v roku 2025 to nebude. Dlho očakávaný seriál The Last of Us bol potvrdený ešte v roku 2020, jeho premiéra sa však plánuje až na rok 2023.

Twitter/TheLastOfUsUpdates/Pinterest

Okrem spomínaných legendárnych hier je v súčasnosti rozpracovaných viacero projektov z herného sveta. Za zmienku stojí pripravovaný seriál Twisted Metal na motívy rovnomennej hry, kde sa predstaví aj hviezda Marvelu Anthony Mackie, alebo hororový Resident Evil, ktorý by sa mal so svojimi 8 epizódami uviesť na Neflixe už 14. júla.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú