Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Jedna z najväčších streamovacích služieb rozširuje svoje pôsobisko a aktuálne hľadá marketingového manažéra pre stred a východ Európy. Netflix zverejnil svoju pracovnú ponuku na oficiálnej stránke, kde odhalil aj kľúčové podmienky pre všetkých uchádzačov, ktorí by preň chceli pracovať. Vďaka tomu môže spoločnosť urobiť zásadné zmeny taktiež v našich končinách.

Netflix má aktuálne zastúpenie v mnohých krajinách sveta, no lokalizáciu v Česku dosiaľ neriešil. To však môže zmeniť pozícia senior marketingového manažéra, ktorý bude mať na starosť Česko, Rumunsko a Maďarsko. Jednou zo základných podmienok pre uchádzača je podľa oficiálnej ponuky plynulá komunikácia v angličtine a rumunčine. Tento manažér tak môže byť zodpovedný za rozšírenie obsahu s českými titulkami alebo aj za českú lokalizáciu Netflixu.

Na ponuku upozornila aj československá stránka fanúšikov služby na Facebooku. Spoločnosť sa pritom v Rumunsku už „zabývala“ a vďaka tamojšej lokalizácii ponúka divákom 3 200 titulov s rumunskými titulkami a 120 titulov s rumunským dabingom, informuje Netflix CZ + SK Fans. Plody práce marketingového manažéra by sme mali vidieť už v priebehu tohto roka.

Zdroj: Netflix, Netflix CZ + SK Fans/Facebook

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú