Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najväčšia streamovacia spoločnosť sa rozhodla rozšíriť spoluprácu v strednej a východnej Európe. Netflix teraz hľadá pracovníka, ktorý bude koordinovať spoluprácu so štábmi v týchto oblastiach a bude ovládať aj český jazyk.

Spoločnosť sa už pustila do spolupráce s českými producentmi a taktiež sa rozhodla priniesť do svojho vybraného obsahu aj české titulky. Preklad však v niektorých prípadoch nedopadol podľa očakávaní. Novú nádej pre fanúšikov Netflixu teraz predstavuje pracovná ponuka, ktorú spoločnosť zverejnila na svojej oficiálnej stránke.

Budúci zamestnanec služby bude mať v popise práce „koordináciu počiatočných úvodných a prebiehajúcich stretnutí pre produkciu a produkciu riadenú partnerom“.

Okrem iného musí záujemca ovládať plynule angličtinu a turečtinu, arabčinu, poľštinu, češtinu, rumunčinu alebo iný z východoeurópskych jazykov. Potrebná je taktiež aspoň 5-ročná prax v odbore.

Vo výsledku by to však pre divákov Netflixu mohlo znamenať, že sa môžu v budúcnosti dočkať aj pôvodného obsahu v češtine, o čom informovala aj komunita fanúšikov Netflix CZ + SK Fans na Facebooku.

Zdroj: Netflix, Netflix CZ + SK Fans

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú