Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Predplatené služby sú trendom posledných rokov nielen pri hudbe či filmoch, ale aj v hernom priemysle. Ak sa k predplateným herným službám navyše pridá aj cloudové hranie, vzniká skvelý mix množstva dostupných hier, ktoré je možné hrať v podstate kdekoľvek s dobrým internetom. Microsoft teraz ponúka Xbox Game Pass Ultimate na skúšku za 1 € na celé 3 mesiace.

Cloudové hranie má rozhodne budúcnosť a pre príležitostných hráčov s dobrým internetovým pripojením už teraz predstavuje skvelú možnosť, ako sa dostať za pomerne malý peniaz k desiatkam či stovkám nových hier.

Cloud gaming masívnejšie spopularizovala služba Google Stadia, ktorá je dostupná aj u nás a ktorú sme už detailne zrecenzovali. Svoju alternatívu však ponúka aj Microsoft. Predplatné Xbox Game Pass Ultimate zahŕňa aj predplatné Xbox Live Gold, čiže hry v budeš môcť hrať aj online.

Okrem toho tu je zahrnuté aj členstvo EA Play a taktiež cloudové hranie, ktoré je však zatiaľ dostupné iba pre zariadenia Android. Na PC a Xbox si však môžeš všetky hry v rámci predplatného stiahnuť a hrať lokálne. Za 1 € na tri mesiace služba rozhodne stojí za vyskúšanie. Oproti Stadii ponúka cloud gaming od Microsoftu väčšie množstvo špičkových hier, službu sme tiež vyskúšali a jej fungovanie sme ohodnotili veľmi pozitívne..

Zdroj: Xbox

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú