Po viacerých odkladoch a pretrvávajúcej neistote fanúšikov, kedy konečne dorazí na obrazovky jeden z najpopulárnejších originálnych seriálov Disney+, prišla z fanúšikovskej Disney akcie D23 skvelá správa. Spoločnosť na nej totiž potvrdila, že tretia séria úspešného Mandaloriana príde budúci rok vo februári.

Spolu s termínom vydania nás nechali tvorcovia nahliadnuť aj do sveta najznámejšieho lovca odmien prostredníctvom prvej oficiálnej ukážky, ktorá predstavuje návrat obľúbenej dvojice Dina Djarina (Pedro Pascal) a jeho adoptívneho syna Grogu.

Toho Djarin poslal na konci poslednej série učiť sa tajomstvám Sily k Lukovi Skywalkerovi, avšak po opätovnom stretnutí v seriáli The Book of Boba Fett sa duo vracia k tomu, čo vie najlepšie – zarobiť peniaze a tak trochu sa opäť dostať do problémov.

Najnovšia upútavka ukazuje, že kompromisy, ktoré musel Djarin urobiť, ho konečne dobehli, čo zdôrazňuje aj veta Armorera o tom, že už viac nie je Mandalorian.

Tým však útrapy hlavného hrdinu nekončia a okrem „Baby Yodu“ bude musieť v ďalšej sérii chrániť aj Darksaber, na ktorý si robí zálusk Mandalorianka Bo-katan (Katee Sackhoff). Jeho získaním by si chcela upevniť svoje dávnejšie tvrdenie, že je vodcom všetkých Mandalorianov.

YouTube/Disney+

Okrem hlavných postáv sa fanúšikovia môžu v ďalšej sérii tešiť aj na ďalšie známe tváre. Carl Weathers sa vracia ako Greef Karga, herečka Amy Sedaris ako majiteľka hangáru Peli Motto a Omida Abtahiho opäť uvidíme v role Dr. Pershinga. Spolu s hercami sa v ďalšej sérii predstaví už v tradičnej úlohe showrunnera Jon Favreau.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú