Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V rámci zdieľania bicyklov, alebo ináč povedané bike sharingu na Slovensku momentálne máme túto službu k dispozícii v Bratislave, ktorá spolupracuje so Slovnaftom a v Žiline, kde pri jednoduchšej a ekologickejšej preprave mesto spolupracuje s Nadáciou Kia Motors Slovakia.

K týmto dvom mestám sa už onedlho pridajú aj Košice, ktoré v spolupráci s operátorom Antik Telecom v metropole východu spustia doposiaľ najväčší systém zdieľania bicyklov na Slovensku, informuje Antik. Košický bikesharing bude disponovať bicyklami v počte 1000 kusov a služba bude spustená 1. mája 2019.

Ešte predtým však bude prebiehať testovanie pre klientov na vybranom sídlisku Nad Jazerom, kde bude umiestnených približne 100 testovacích bicyklov. Testeri tak vďaka poskytnutiu spätnej väzby a vyplneniu dotazníka získajú určité výhody, pričom tou najzaujímavejšou je získanie kupónu na bezplatné jazdenie počas sezóny 2019 (maximálne 2 hodiny denne).

Testovanie bude prebiehať od 15. apríla až do oficiálneho spustenia služby, teda do 1. mája 2019. Bližšie informácie zatiaľ nie sú známe, avšak čoskoro bude spustená oficiálna stránka, kde sa záujemcovia dozvedia všetky potrebné informácie. Ak máš záujem o testovanie služby, stačí sa prihlásiť na test@verejnybicykel.sk.

Zdroj: Antik

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú