Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

„Dark mode“ alebo tiež tmavý režim je v mnohých aplikáciách už samozrejmosťou a nechýba ani v známych sociálnych sieťach, teda okrem Facebooku. Tentokrát však tento režim prichádza do populárneho prehliadača Chrome pre systém iOS. Najnovšia aktualizácia upravuje aj prostredie Google Chrome, ktorý sa teraz podľa iOS 13 môže zahaliť do tmavej farby.

Google sprístupňuje pre tento prehliadač na zariadeniach s iOS nový update, ktorý prináša viacero vylepšení a najväčšie zmeny sa udiali práve vďaka novému systému iOS 13. V novej verzii tak nájdeme zobrazenie záložiek, kariet, histórie či čitateľského zoznamu v kartách, no pribudla aj možnosť pridať kreditnú kartu priamo v nastaveniach prehliadača.

Najväčšou vizuálnou zmenou je však tmavý režim, ktorý sa aktivuje podľa nastavenia v iOS 13. Pokiaľ je teda zapnutý tmavý režim v tomto systéme, bude aktívny aj v prípade Google Chrome a naopak, ak je vypnutý, prehliadač zobrazí prostredie v klasickej bielej farbe. Novinky sú dostupné po aktualizácii aplikácie v AppStore.

Zdroj: Vlastný

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú