Mesiace čakania sa skončili a Invalid – najúspešnejší slovenský film tohto roka, konečne mieri aj do online priestoru. Dobré správy v tomto prípade putujú k predplatiteľom Netflixu, kde bude čierna komédia už čoskoro dostupná.

V záujme búral strop

Invalid je satirickou komédiou zasadenou do mečiarovskej éry a divokých 90-tych rokoch, kedy na Slovensku prekvital zločin a korupcia. Príbeh sleduje Laca Hundera – údržbára v múzeu, ktorý sa zapletie s bratislavskou mafiou a doplatí na svoju cholerickú povahu.

Výbušný údržbár vplyvom bizarnej náhody skončí na vozíčku a keď sa spravodlivosti nedovolá na polícii, rozhodne sa ju vziať do vlastných rúk a prichystá na zločineckú skupinu plán pomsty.

TMDB

Film Jonáša Karáska v kinách štartoval ešte vo februári tohto roka a išlo o absolútny hit. Za prvý mesiac ho v kinách videlo viac než 100-tisíc divákov a v záujme za sebou nechal aj hollywoodske blockbustery ako Ant-Man, John Wick 4 či Rýchlo a zbesilo 10. S celkovou návštevnosťou takmer 190-tisíc divákov ide o najúspešnejšiu kino novinku so štartom v tomto roku.

Invalid teraz konečne mieri aj na Netflix – film bude do knižnice služby zaradený v stredu 26. júla. Úspešná čierna komédia tak obohatí bohaté portfólio slovenských filmov, ktoré sa u nás na Netflixe tešia veľkej popularite.

Nedávno sa v najsledovanejšom obsahu objavila dobová dráma Slúžky, pred tým sledovanosti na Slovenku dominovala aj dánska dokumentárna snímka Kuciak: Vražda novinára.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú