Napriek zlým finančným výsledkom či následným škrtom vo vlastnom obsahu sa Netflix aj naďalej nebojí investovať do veľkých projektov. Obrovskú mieru dôvery má u streamovacieho giganta špionážna séria s prvotným titulom Gray Man, ktorého premiéra dokonca nestihla doraziť ešte ani na samotnú platformu.

Podľa portálu Empire je už totiž potvrdené pokračovanie a dokonca aj prequel k úvodnému filmu. Ten by mal byť zameraný na začiatky postavy Lloyda Hansena, ktorého si v snímke Gray Man zahrá Chris Evans a podľa zverejnených informácií na filme už aktuálne pracujú scenáristi Deadpoola – Rhett Reese a Paul Wernick.

TMDB

Netflix má so samotnou sériou obrovské plány a vyjadrenia tvorcov ako o novej konkurencii filmovej ságy s Jamesom Bondom sa zdajú byť čím ďalej tým vážnejšie. Ich ambície navyše podporuje fakt, že do prvého filmu nalial streamovací gigant viac než 200 miliónov dolárov, čím sa stal Gray Man najdrahším filmovým titulom v histórii spoločnosti.

Spolu s hviezdnym obsadením sa tak jedná o jednu z najväčších filmových udalostí roka, ktorá by nemala ujsť žiadnemu fanúšikovi. Ak sa chceš dozvedieť viac o najdrahšom filme Netflixu v histórii, prečítaj si náš samostatný článok, kde sme filmu venovali.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú