Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Streamovanie je fenoménom posledných rokov a okrem klasického streamovania hier dnes už ľudia naživo vysielajú takmer všetko. Či už sa jedná o umenie, varenie či športové aktivity vonku. Portál Živě.cz však upozornil na jeden z najbizarnejších a zrejme najnudnejších streamov vôbec – v jeho hlavnej úlohe je hríb.

Stať sa dobre známym a zarábajúcim streamerom je v dnešnej dobe a obrovskej konkurencii už pomerne ťažké. Základom úspechu sú samozrejme čísla, ako počet sledovateľov či predplatiteľov, no čo ak ti ale teraz povieme, že na obyčajný hríb sa pozerá viac ľudí, ako na väčšinu československej streamerskej komunity?

Žiaľ, je to tak. Na webe služby Mall.tv beží stream z lesa, na ktorom sa nachádza v hlavnej úlohe obyčajný hríb. Z pohodlia domova tak môžeš sledovať, ako tento hríb v prírode rastie. Video je zhotovované kamerou AXIS M3116-LVE, ktorá ma veľmi nízku spotrebu 4W, vlastné solárne napájanie a mobilné pripojenie od O2.

Disponuje tiež nočným videním a celkovo má samotný senzor 4 MPx rozlíšenie. V čase písania článku sa na streame nachádzalo v priemere 200 divákov, čo je na obyčajný hríb celkom dobrý výkon, čo povieš? Prevádzkovateľ však upozorňuje, že ak cez deň nebude dostatok slnečného svetla, môže dôjsť k výpadku streamu.

Zdroj: Živě.cz, Mall.tv

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú