Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V posledom období sa v Rusku objavilo viacero tragických prípadov bizarných úmrtí po páde smartfónu pripojeného k adaptéru v zásuvke. Napriek varovaniam sa však len prednedávnom objavil ďalší takýto prípad. Mladú 26-ročnú ženu z Kirovo-Čepeck v západnom Rusku taktiež zabil elektrický prúd po páde nabíjaného smartfónu do vane, informuje Ladbible.

Tentokrát sa obeťou nebezpečného nabíjania smartfónu pri vani stala Evgenia Shulyatyeva, ktorej telo našla v jej byte matka krátko po tom. Aj v tomto prípade bol príčinou smrti zásah elektrickým prúdom. Len prednedávnom sa však objavil obdobný prípad, kedy elektrický prúd týmto spôsobom zabil vo vani aj 10-ročné dievča, informuje Mirror.

Obeťou takejto tragédie sa stala ešte v apríli 20-ročná Anastasia z Moskvy a týždeň predtým aj 14-ročná Yulia Vysotskaya z Čeboksary. Na pád smartfónu v nabíjačke do vane doplatila ešte v decembri aj šampiónka bojových umení, 15-ročná Irina Rybnikova a v júni tohto roka aj 26-ročná hráčka pokru, Liliya Novikova, informuje The Sun. Pokiaľ by však v žiadnom z prípadov nebol smartfón pripojený k nabíjačke, tragédiám sa dalo predísť.

Zdroj: Ladbible, Mirror, The Sun

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú