Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Fanúšikovia boxu, MMA a hlavne niektorých najznámejších influencerov či rapperov, si nemohli nevšimnúť pondelkový turnaj Fight Night Challenge, kde videli súboje s Rytmusum, Gáborom Borárosom, Attila Véghom či ďalšími.

Ako to už pri podobných moderných turnajoch býva, okrem stoviek miest priamo v hale dával promotér možnosť súboje sledovať aj cez internet, prostredníctvom tzv. pay-per-view, teda streamu, ktorý si však fanúšikovia musia (na rozdiel napr. od live prenosov napr. na YouTube) vopred zaplatiť.

Ako informoval napr. portál Fightlive.cz prenos masívne propagovaného turnaja sa potýkal s technickými problémami. Stream pre niektorých používateľov vôbec nebolo možné spustiť, prípadne sa v komentároch na sociálnych sieťach opakovane sťažovali na výpadky.

Oficiálne stanovisko FNC (Fight Night Challenge)

Ako informuje Startitupešte na poturnajovej tlačovej konferencii sa k problémom vyjadrili aj organizátori: „Veľmi nás mrzí, že niektorí naši zákazníci mali včera problémy s LIVE prenosom. Pravdepodobne boli spôsobené hackerskými útokmi na servery našej dodávateľskej spoločnosti, ktorá nielen nám, ale napríklad aj poľskej KSW, dlhodobo zabezpečuje streamovanie a za 10 rokov existencie takýto výpadok ešte nezažila.

Promotér zároveň ponúkol všetkým, ktorý si prenos za 9,99 eur zakúpili, odškodné. „Všetci zákazníci, ktorí si zakúpili alebo ešte zakúpia PAY PER VIEW, majú možnosť sledovať záznam FNC na www.fight-live.tv nasledujúcich 7 dní neobmedzene a vychutnať si tak opakovane a exkluzívne reprízu. Nikde inde tento záznam nebude. Ani na YouTube, ani v TV a ani na Tipsport. Zo všetkého najviac nám záleží na spokojnosti našich zákazníkov. Budeme na sebe makať rovnako tvrdo ako naši bojovníci, aby sme si získali a udržali vašu dôveru a priazeň.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú