Dnes už svetoznámy španielsky hit La casa de papel, na Netflixe známejší pod anglickým názvom Money Heist, sa blíži do finále. Úplne posledná piata séria príbehov Profesora a jeho verných s menami podľa svetových veľkomiest premiérovala už v septembri, vtedy sa však na najznámejšej streamovacej službe odhalilo iba prvých 5 častí.

Zvyšná päťka desaťdielneho finále sa objaví presne 3. decembra 2021. Diely však práve dostali svoj trailer,  ktorý sa objavil na facebookovej stránke seriálu alebo YouTube samotného Netflixu.

Na čom si užiješ skvelý filmový a seriálový zážitok s TOP zvukom?

Kúp si TV Philips Performance spolu so soundbarom alebo bezdrôtovým reproduktorom a po registrácii môžeš získať späť až 50 % ceny soundbaru alebo reproduktoru.

POZRI SI CELÚ–>PONUKU<–

Tí, ktorí s piatou sériou ešte nezačali, by si mali dať veľký pozor. Trailer totiž hneď v úvode zachytáva Profesora kráčajúceho do rúk špeciálnych armádnych jednotiek, ale aj pripomína aj dejový zvrat z predchádzajúcich dielov, kedy o život prišla jedna z obľúbených hlavných postáv.

Tak, ako v prípade svojrázneho Berlína, sa však diváci nemusia báť, že by smrť znamenala aj definitívny koniec v seriáli, scenáristi totiž postavy s obľubou vracajú na obrazovky prostredníctvom množstva flashbackov.

O doteraz odvysielaných častiach 5. série si môžeš prečítať aj v našej recenzii. Je jasné, že v Money Heiste sa strieľa viac, ako kedykoľvek predtým, akoby producenti v úplnom závere chceli na prestrelky a explózie minúť všetok zvyšný rozpočet. To, či ti scény, pri ktorých scenár úplne kašle na uveriteľnosť prekážajú, alebo nie, už necháme na tvojich preferenciách.

Rôzne špekulácie hovoria, že Money Heist by sa ešte predsa len mohol vrátiť, hoci už len ako spin-off s úplne inými hlavnými postavami, a možno dokonca aj mimo Španielska.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú