Streamovacia služba Disney+ si pre Slovákov pripravila atraktívnu akciu. Ponúkne im cenovo zvýhodnené predplatné iba za 2 eurá na mesiac. Táto akcia platí počas prvých troch mesiacov používania služby, následne predplatitelia začnú platiť plnú sumu mesačného programu.

Platí len 2 týždne

Možnosť získať Disney+ za 1,99 € mesačne počas 3 mesiacov platí iba pre zákazníkov bez aktívneho predplatného. Disney+ za zvýhodnenú cenu tak môžu získať noví alebo vracajúci sa predplatitelia.

Akcia je časovo obmedzená a zvýhodnené predplatné je možné získať iba do 20. septembra. Služba v podmienkach upozorňuje, že po uplynutí troch mesiacov predplatiteľ automaticky prejde na 9,99 € mesačne, čo bude nová cena predplatného po avizovanom zdražovaní.

FonTech

Disney+ už od 1. novembra zdvíha ceny predplatného – aktuálna cena mesačného balíka, ktorá predstavuje 7,99 €, sa zvýši na 9,99 € mesačne. Slováci si priplatia aj pri ročnom programe – zo súčasnej ceny 79,90 eura sa predplatné Disney+ na rok zvýši na 99,90 eura.

Aj napriek ohlásenému zdražovaniu majú Slováci vďaka novej akcii možnosť získať 3 mesiace Disney+ iba za necelých 6 eur. Dostanú za to prístup k bohatej knižnici filmov a seriálov, vrátane čerstvej novinky v podobe seriálu Ahsoka, ktorý služba práve vysiela.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú