Aktualizované 19. septembra: Seriálový megahit Money Heist, ktorý patrí k rekordérom sledovanosti Netflixu, sa v rámci služby síce skončil minulý rok, jedna z najpopulárnejších postáv sa však už čoskoro vráti na obrazovky.

Favorit divákov Berlín totiž dostane seriálový spin-off, ktorý bude dejovo zasadený pred udalosti hlavného titulu a predstaví ďalšiu sofistikovanú lúpež. Tentokrát si Berlín po boku novej zlodejskej partičky vyhliadne šperky v Paríži, dokonalý plán ale narazí na trhliny, ktoré okrem iného spôsobí aj nová Berlínova láska.

Netflix príchod seriálu oznámil už dávnejšie, najnovšie už poznáme aj presný dátum, kedy novinka do služby dorazí. Stane sa tak 29. decembra, kedy budú mať predplatitelia služby k dispozícii všetkých 6 epizód seriálu.

Netflix si tak pre svojich predplatiteľov pripravil mimoriadne atraktívny záver roka. Okrem spin-offu Money Heist dorazí aj hviezdne obsadená dramatická snímka Leave the World Behind, rovnako ako veľkovýpravné sci-fi od Zacka Snydera Rebel Moon, ktoré bude patriť k najväčším premiéram služby tento rok.

Pôvodný článok: Jeden z najpopulárnejších seriálov Netflixu – Money Heist – síce skončil ešte minulý rok, masívny divácky záujem však streamovacia služba nemohla ignorovať a predstavila rovno dva nové projekty z univerza zlodejov v červených kombinézach.

Prvým bol juhokórejský remake, ktorý sa však u divákov zďaleka netešil takému vrelému prijatiu ako pôvodný seriál. Druhým oznámeným titulom je spin-off s názvom Berlin, ktorý sa odohráva pred udalosťami Money Heist a sleduje príbeh nevyspytateľného, no o to obľúbenejšieho člena zlodejskej partičky.

Očakávaná novinka sa aktuálne predstavila vo svojej prvej upútavke, ktorá odhaľuje viac o zápletke ako i nových členoch zlodejského gangu. Nový seriál sa bude sústrediť na viaceré krádeže Berlina po celej Európe, pričom dominovať im bude lúpež šperkov v aukčnom dome v Paríži.

Seriál sa podľa prvej upútavky bude sústrediť aj na výstrelky Berlina a jeho partičky mimo plánovania lúpeží a fanúšikovia sa môžu tešiť na mix napätia a bláznivej zábavy.

Postarajú sa o ňu predovšetkým noví „exoti“ zlodejského tímu, medzi ktorými nebude chýbať špecialista na zámky, odborník na zbrane či špecialistka na kybernetickú bezpečnosť.

Novinku pre Netflix zastrešuje Alex Pina, ktorý sa postaral aj o pôvodný seriál Money Heist, nový seriál je teda v osvedčených rukách. Uvidíme, ako sa španielsky tvorca vysporiada s veľkými očakávaniami, v prípade jeho poslednej novinky pre Netflix v podobe Sky Rojo to príliš nevyšlo. Presný dátum premiéry zatiaľ nevieme, isté je, že Berlin na Netflixe odštartuje v decembri tohto roka.

Veľkú popularitu Money Heist podčiarkuje aj skutočnosť, že seriál figuruje v rebríčku najsledovanejších cudzojazyčných seriálov Netflixu hneď trikrát. Sledovaním 3. série diváci za prvých 28 dní strávili 426 miliónov hodín, pri štvrtej sérii to bolo 619 hodín, no a finále za prvých 28 dní zaznamenalo 792 pozretých hodín.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú