Aktualizované 19. augusta: Akčné fantasy od Netflixu Warrior Nun, ktoré služba na veľké sklamanie divákov tento rok zrušila bez plnohodnotného pokračovania, sa skutočne dočká nových dielov. Nie seriálových, ale dokonca filmových.

Informuje o tom Collider, ktorý približuje, že Warrior Nun bude pokračovať v podobe troch celovečerných filmov. Producent Dean English vo videu pre fanúšikov nevylučuje, že okolo fantasy seriálu sa možno vybuduje celé nové televízne univerzum, čo je na ešte nedávno zrušený seriál výnimočný zvrat.

Tvorcovia akčnej fantasy môžu v tomto prípade poďakovať skalným fanúšikom, ktorí po správe o zrušení Warrior Nun začali na sociálnych sieťach v tisícoch volať o pokračovanie a zaplavili Twitter aj Instagram tisíckami hashtagov #savewarriornun.

TMDB

Zatiaľ nie je jasné, ktorá stremovacia služba alebo televízna spoločnosť Warrior Nun prebrala a nie je vylúčené, že seriál bude pokračovať aj na Netflixe. Tajomstvom rovnako zostáva dátum premiéry, čo sa s istotou nezmení počas prebiehajúcich štrajkov v Hollywoode.

Pôvodný článok: Rušenie rozbehnutých seriálov dnes nie je ničím novým, občas sa však za pokračovanie oplatí bojovať. Aktuálne to dokazujú fanúšikovia fantasy seriálu Warrior Nun, ktorý Netflix ukončil po 2. sérii v decembri minulého roka.

Správy o konci seriálu sa medzi fanúšikmi nestretli s pochopením a začala sa mohutná kampaň na jeho záchranu. Sociálne siete zaplavili tisícky komentárov s hashtagom #savewarriornun, fanúšikovia začali Netflixu strkať pred oči štatistiky sledovanosti, ktoré v prípade Warrior Nun vôbec neboli zlé. Vrcholom bolo prenajatie billboardov v okolí centrály Netflixu, na ktorých zástancovia seriálu žiadali streamovaciu službu o pokračovanie.

Podobných kampaní už sme za posledné roky videli niekoľko, v prípade Warrior Nun však nátlak očividne pomohol, informuje Forbes. Tvorca seriálu Simon Barry na sociálnych sieťach oznámil, že Warrior Nun sa dočká ďalšieho pokračovania.

Zatiaľ nie je jasné, v akej podobe sa seriál vráti (môže ísť napríklad o celovečerný film, ktorý príbeh uzavrie), nevie sa ani to, či vôbec bude pokračovať na Netflixe. Barry iba fanúšikom z celého srdca ďakuje za ich snahu a neutíchajúcu podporu a sľubuje, že návrat Warrior Nun bude veľkolepý.

Warrior Nun sleduje príbeh osirelého dievčaťa Avy, ktorá sa stane členkou starodávneho rádu mníšok bojujúceho proti temným silám. Seriál sa na Netflixe dočkal dvoch sérií, streamovacia služba napriek otvorenému koncu novinku na konci minulého roka zrušila.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú