Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nové konzoly, či už tá od Microsoftu, alebo od Sony, sa svojim dizajnom mierne odlišujú od rokmi zaužívaného štandardu. Ihneď po predstavení Series X začala komunita prirovnávať konzolu od Microsoftu k rôznym produktom a jedným z nich bola chladnička. Microsoft sa však tohto „vtipu“ chytil a skutočne dal vyrobiť chladničku v tvare Xbox Series X, o téme informoval portál SlashGear.

Aj takto sa dá z vtipných a svojim spôsobom aj negatívnych reakcií komunity na nový produkt urobiť skvelá reklama. Vtípky o tom, že nové Xboxy vyzerajú ako miniatúrna chladnička, pretavil Microsoft do reality a dal vyrobiť celkovo tri kusy chladničiek s dizajnom Series X.

Keďže sa na celom svete nachádzajú len tri kusy unikátneho produktu, pochopiteľne sa jedná o veľmi vzácny kúsok, ktorého zberateľská cena bude extrémne vysoká. Ak si však uvažoval o kúpe, sklameme ťa, na predaj totiž nebude. Čo je ale smutnejšie, dva kusy už majú svojich majiteľov.

Ako píše IGN, jedným z nich je slávny rapper Snoop Dogg, s ktorým plánuje Microsoft nadviazať bližšiu spoluprácu. Druhou osobou je youtuberka iJustine, ktorá má na svojom kanáli aj kompletné unboxig video.

No a treťou osobou, ktorá získa túto chladničku, bude jeden z fanúšikov, ktorého Microsoft vyberie formou tomboly. Ak sa však výherca rozhodne chladničku predať, môže na nej veľmi slušne zarobiť.

Zdroj: SlashGear, IGN

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú