Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Užitočné kancelárske aplikácie pre vytváranie dokumentov, prezentácií a tabuliek nájdeme aj vo virtuálnych obchodoch pre smartfóny, no Microsoft sa teraz rozhodol ich používanie značne vylepšiť. Novú Office aplikáciu si môžu vyskúšať majitelia Androidov aj iPhonov, ktorí v nej nájdu Word, Excel a PowerPoint na jednom mieste, informuje PhoneArena.

Aplikácia je momentálne vo fáze testovania a ladenia, no Microsoft ju sprístupnil aj pre verejnosť a beta testerov, ktorí si ju môžu vyskúšať na iOS a Androide. Táto novinka prinesie možnosť využiť všetky funkcie Office aplikácií Word, Excel a PowerPoint pod jednou strechou. V zariadeniach zaberie omnoho menej miesta ako tieto aplikácie samostatne. V aplikácii nájdeme aj množstvo skvelých funkcií, ktoré budú môcť používatelia využiť rýchlejšie a jednoduchšie.

Kombináciou týchto troch titulov do jedného tak Microsoft nielenže ušetrí množstvo miesta v úložisku smartfónov, ale ponúkne používateľom lepšie možnosti pre rýchlu prácu s dokumentami. Spolu s touto novinkou prišlo aj jej nové logo s Fluent dizajnom, ktoré nadväzuje na ikony ostatných aplikácií spoločnosti. Stretávať sa s ním budeme aj na webe už o pár mesiacov, informuje The Verge.

Zdroj: PhoneArena,The Verge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú