Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Technologickým svetom aktuálne kolujú informácie a dohady o nadchádzajúcej verzii Windowsu, ktorý v novej iterácii uvidíme už čoskoro. Prednedávnom sme v našom článku poukázali na fakt, že Microsoft spomalil na poli produktívnych aktualizácií aktuálnej verzie operačného systému.

Ako upozorňuje The Verge, technologický gigant na svojom YouTube kanáli zverejnil 11 minútové video, ktorého cieľom je zrelaxovať nadšencov, ktorí čakajú na príchod novej verzie systému. Aspoň takto to prezentuje Microsoft vo videu.

Toto pomerne dlhé video je zložené z ikonických štartovacích zvučiek Windowsu 95, XP alebo Windows 7. Melódie sú spomalené o 4000 %, aby pôsobili „upokojujúcejším“ dojmom. To by však mohlo naznačovať, že sa Microsoft v novej verzii vráti ku zvučkám sprevádzajúcim štart systému. Takýto zvuk sme pritom nepočuli už od verzie Windows 8.

Hoci Microsoft načrtol pripravovaný Windows, stále nie je jasné, či pôjde o plnohodnotný prechod na novú verziu reprezentovanú číslovkou 11 alebo pôjde len o „veľkú“ aktualizáciu aktuálnej desiatky.

V hre je aj vynechanie akéhokoľvek označenia systému. Hlavným budovateľským základom tejto novinky bude kompletná zmena vizuálu nesúca sa v duchu Fluent dizajnu. Viac informácií o očakávanej „jedenástke“ sme priniesli v tomto článku.

Zdroje: The Verge, YouTube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú