Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Už o niekoľko týždňov spustí skupina Markíza na Slovensku novú televíznu stanicu Markíza Krimi. Súčasťou štartu novej stanice by mala byť aj zmena stratégie a obsahovej ponuky na jednotlivých kanáloch, informuje Mediaboom.

Do portfólia Markízy okrem hlavnej televízie momentálne patria aj stanice Dajto a Doma. Prvá je známa ponukou športových prenosov a akčných sérií, druhá sa orientuje predovšetkým na ženskú časť publika a v obsahu okrem iných ponúka napríklad Smotánku, relácie o varení, či telenovely.

S príchodom Markíza Krimi chce skupina lepšie profilovať svoje televízne stanice, čo plánuje docieliť jednoznačnejšou ponukou obsahu.

Výsledkom bude, že z Dajto a Doma budú na Markíza Krimi presunuté viaceré známe seriály ako napríklad Monk, Kobra 11, Mentalista či NCIS.

Uvoľnený priestor Markíza vyplní obsahom, ktorý bude lepšie zapadať do celkového profilu staníc. Znamená to napríklad, že do ponuky Dajto by mali pribudnúť nové akčné série aj filmové novinky, ponuka Doma bude pre zmenu rozšírená o romantické tituly a telenovely.

Markíza

Celkovo chce televízna skupina rozšíriť aj ponuku sitkomov a zábavných programov, od čoho si sľubuje prilákanie mladých divákov.

Súčasťou zmien ma byť podľa Mediaboom aj nové logo, ktoré Markíza avizovala ešte minulý rok. Nezmení sa však len logo TV Markíza, ale tiež ďalších staníc – pri ich názve má byť po novom zobrazené aj logo skupiny Markíza.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú