Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Majitelia prémiových slúchadiel AirPods Max od Apple sa stretajú s veľmi nepríjemným problémom. Pod náušnými vankúšikmi sa im počas dlhšieho používania začala zrážať voda, informoval portál MacRumors.

Kondenzácia sa začala objavovať u pomerne veľkého množstva používateľov, niektorí ju postrehli pri dlhšom nosení slúchadiel, iní dokonca už po jednej až dvoch hodinách používania. Tento problém je veľmi nepríjemný, najmä ak sa objavuje u slúchadiel, ktorých cena prekračuje 600 €.

Zatiaľ sa však objavilo iba zopár prípadov, kedy táto kondenzácia spôsobila aj technické problémy, no nakoľko nie sú AirPods Max vodotesné ani vodeodolné, postupom času sa môže objavovať stále viac problémov spojených s touto nepríjemnosťou.

Na Reddite sa k tejto téme otvorilo samostatné vlákno, kde problém s kondenzáciou hlásia stovky používateľov. Dôvodom tohto nepríjemného problému je zrejme vonkajšia kovová konštrukcia slúchadiel. Aj z tohto dôvodu zrejme vyrába väčšina výrobcov slúchadlá z plastu.

Teplé uši v kombinácii s chladným hliníkom môžu spôsobovať kondenzáciu vody vo vnútri slúchadiel hlavne v chladnejšom prostredí, no problémy postrehli aj používatelia v prostredí s teplotou nad 20 stupňov Celzia.

Zdroj: MacRumors, Reddit

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú