Situácia s vysielaním futbalovej Ligy majstrov a ďalších európskych futbalových líg na Slovensku sa mení. Najnovšie sa k operátorom, ktorí budú vysielať najprestížnejšie futbalové ligy na starom kontinente pridáva aj Orange, informuje Parabola.cz. Spoločnosť zaradí do ponuky trojicu nových programov.

Ligu majstrov UEFA, nemeckú Bundesligu, taliansku Serie A či španielsku La Ligu tak budú môcť sledovať diváci aj v ponuke Orangeu, ktorý pridá do svojej programovej ponuky kanály Premier Sport 2, Nova 3 a Nova 4 v HD kvalite. Operátor však zatiaľ neprezradil, kedy stanice začne vysielať. Ponúknuť by ich mal v službe Orange TV cez kábel a internet, do vyradenej satelitnej služby ich nezaradí, informuje SatelitnaTV.sk.

Orange

Orange rozdelí nové programy do dvoch spoplatnených balíčkov. Premier Sport 2 si užijú zákazníci s balíkom Orange Šport za 3 € mesačne a zvyšné dva nové kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4 budú iba v ponuke programu Super Šport+ za 6 € mesačne. Túto trojicu športových kanálov pritom nájdeme aj v ponuke Telekomu, ktorý ich vysiela v Magio TV a DIGI, ale dostali sa aj do ponuky O2 TV.

Od začiatku septembra však Orange upravil aj zaradenie programu Arena Sport 2 HD, ktorý už viac nebude v ponuke programov Optimal a Premium. V ostatných doplnkových balíkoch ostáva bez zmeny. Náhradou za tento kanál je v spomenutých balíkoch stanica Arena Sport 1 HD.

Zdroj: Parabola.cz, SatelitnaTV.sk

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú