Ak si sa ani po Rýchlo a zbesilo 10 nenabažil prepálenej akčnej zábavy a okrem toho si fanúšikom Mad Max, určite maj na radare prichádzajúcu novinku Hidden Strike. Nové akčné béčko sa totiž podľa čerstvého traileru inšpiruje práve zmienenými filmami a sľubuje zábavnú jazdu postavenú na pleciach známych tvárí Hollywoodu.

Hidden Stike nie je v Hollywoode žiadnou novinkou – o filme sa hovorí už od roku 2017 a počas posledných rokov vznikal pod viacerými názvami ako Ex-Baghdad, Project X, alebo The Furious Sandstorm.

V centre novinky stojí dvojica žoldnierov, ktorá môže ako jediná môže v budúcnosti zabrániť globálnej kríze a musí previezť skupinu civilistov po tzv. Ceste smrti vedúcej cez Bagdad.

Lietajúci kamión a popieranie fyziky. Pri tomto filme vyzerá Rýchlo a zbesilo 10 realisticky, pozri si trailer

Dej chystaného akčného béčka nedáva veľmi zmysel, sústrediť sa bude predovšetkým na akciu a humor. Hlavným ťahákom novinky sú čoraz populárnejší John Cena a Jackie Chan. Prvý sa objavil v seriáli Peacemaker či sérii Rýchlo a zbesilo, druhého azda netreba predstavovať, keďže ide o akčnú ikonu 90-tych rokov.

Namiesto Cenu mal vo filme pôvodne hrať Silvester Stallone, natáčanie však kolidovalo s produkciou Creed 2 a Sly nakoniec z filmu musel odstúpiť. Možno neurobil najhoršie, súdiac podľa letiaceho kamiónu v úvode traileru pravdepodobne pôjde o poriadne prepálený kúsok.

O réžiu sa postará Scott Waugh, ktorý má na konte zabudnuteľné Need for Speed z roku 2014. Premiéra filmu je stanovená na tento rok. Slovenské kiná zatiaľ v distribučnom programe s uvedením Hidden Strike nepočítajú, čo sa však ešte môže zmeniť.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú