Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Premiéra seriálu Zaklínač sa už nekompromisne blíži a na nedočkavých fanúšikov neustále striehnu nové informácie či ukážky. Tá najnovšia z nočnej šou Jimmyho Kimmela ukazuje skutočne prepracované a brutálne súboje.

Seriálový Zaklínač je už za rohom a fanúšikovia sa už skutočne nevedia dočkať jeho premiéry, ktorá je naplánovaná na 20. decembra v streamovacej službe Netflix. Nedočkavosť fanúšikov a obľúbencov fantasy seriálov je totižto neustále zásobovaná novými informáciami či ukážkami. Mohli sme sa tak už dozvedieť, že seriál stihli pozrieť aj prví novinári, ktorí ho vychválili do nebies.

Obzvlášť však chválili prepracované súboje, v ktorých často účinkuje bez potreby dabléra samotný predstaviteľ Geralta, Henry Cavill. To, že súboje zahanbia aj tie z Game Of Thrones, stihol zaručiť aj samotný Vladimír Furdík.

Dokazuje to aj najnovšia krátka ukážka zo seriálu, ktorá sa objavila v nočnej šou Jimmyho Kimmela. Ten totižto hostil samotného Henryho Cavilla, ktorý prezradil aj niekoľko ďalších zaujímavostí. Pokiaľ si ale zvedavý len na ukážku, odporúčame pretočiť video na čas 16:15.

Zdroj: YouTube/Jimmy Kimmel Live

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú