Nové iPhony 12 sú tu s nami ešte iba pár dní a zákazníci, ktorí sa rozhodli si novinku z dielne Apple zakúpiť, už musia riešiť jeden bizarný problém s príslušenstvom. Niektoré originálne ochranné obaly k iPhonom 12 im totiž prišli bez dierok na reproduktor, informoval portál MacRumors.

Na internete sa začali objavovať fotografie a správy o tom, že niektorí zákazníci, ktorí si zakúpili ochranný obal k novým iPhonom, dostali chybný kus. Ten nedisponoval otvormi pre reproduktor v spodnej časti, no napriek tomu evidentne prešiel kontrolou kvality.

Na fóre Reddit v súvislosti s týmto problémom vznikli dve samostatné vlákna. Jeden z majiteľov chybného obalu uverejnil aj video, ktoré ho ukazuje zo všetkých uhlov. Vo videu môžeš vidieť, že z vnútornej strany krytu sú dierky pre reproduktor vyhĺbené, no z vonkajšej strany je kryt celý.

My iPhone 12 Pro case came without speaker holes. Apple Advisor said that it shouldn’t, videos online show otherwise. from r/iphone

Všetci používatelia, ktorí sa dostali k takýmto chybným krytom pre ich nové iPhony, by mali po kontaktovaní predajcu alebo návšteve Apple predajne dostať nový kus aj so správnymi otvormi pre reproduktory. Väčšina používateľov však dostala svoje kryty bez tejto vady, čiže pravdepodobne ide iba o výrobnú chybu malého počtu kusov.

Zdroj: MacRumors, Reddit, Imgur

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú