Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ak nedokážeš obsedieť v kinách pri filmoch s extrémnou dĺžkou, v tomto prípade máš smolu. Jedna z najočakávanejších komiksových udalostí tohto roka, The Batman, bude trvať takmer 3 hodiny.

IMAX Melbourne, ktorý disponuje najväčšou kinosálou v Austrálii, na svojej webstránke prezradil, že novinka od DC bude mať neuveriteľných 176 minút. Len pre porovnanie – minuloročný hit Duna má 155 minút.

Nový Batman tak so svojou minutážou bude najdlhším filmom o Batmanovi, aký kedy bol uvedený v kinách. Prekonal by tak aj aktuálneho držiteľa rekordu, Dark Knight Rises od Christophera Nolana, ktorý trval 2 hodiny a 45 minút, čo je o 11 minút menej ako očakávaná novinka.

Youtube/Screenshot

Chystaný veľkofilm režiséra Matta Reevesa v hlavnej úlohe s Robertom Pattinsonom nám predstaví Batmana v mladšej verzii a jeho začiatky v úlohe gothamského rytiera.

Už podľa samotných ukážok pôjde o veľmi temnú verziu netopierieho muža. Režisér sa dokonca vyjadril, že pôjde o najstrašidelnejšiu verziu Gothamského rytiera, akú sme kedy videli.

Premiéra nového Batmana je naplánovaná na 4. marca 2022. Už o mesiac a pol neskôr, konkrétne 19. apríla, bude snímka dostupná aj na streamovacej platforme HBO Max.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú