Joker sa stal oficiálne najlepšie zarábajúcim R-kovým filmom všetkých čias. Pri tejto príležitosti sa mu rozhodol pogratulovať aj Ryan Reynolds, predstaviteľ filmového Deadpoola, ktorého Joker zosadil z pomyselného trónu, informuje DailyMail.

Ryan sa rozhodol poďakovať, ako inak, v roli Deadpoola a každý dobre vie, že Deadpool nepatrí k tým najvychovanejším a najslušnejším superhrdinom. Vo svojom Twitter príspevku aj poznamenal, že gratulácie pri R-kových filmoch sú trochu iné ako tie, na ktoré môžeš byť bežne zvyknutý.

Táto gratulácia je skutočne iná a svojská. Anglickú frázu „YOU MOTHER F*CKER“ zrejme netreba nikomu prekladať. Práve takto označil Ryan Jokera tancujúceho na schodoch v jednej zo scén, ktoré si mohol vidieť vo filme.

Na tomto originálnom gratulačnom obrázku sú navyše podpísaní všetci filmoví hrdinovia z rebríčka TOP 10 R-kových filmov, ktorí sa samozrejme ku gratulácii pridali. Musíme uznať, že Reynolds to napísal presne tak, ako by to upravil samotný Deadpool, čo bol zrejme zámer.

Zdroj: DailyMail, Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú