Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Komerčná televízia JOJ dnes podvečer oficiálne odštartuje nový športový program, ktorý svoje vysielanie zaháji volejbalovou ligou majstrov. Pôvodne sa hovorilo o spustení programu v polovici septembra, jeho štart sa však oneskoril. Aktuálne je pre spustenie očakávanej stanice všetko pripravené. V Antiku si ju diváci užijú bez ďalších poplatkov, informoval poskytovateľ v tlačovej správe.

„Dnes 6.10. zaraďujeme do komerčného vysielania novú športovú stanicu JOJ Šport bez navýšenia poplatkov pre divákov. Nový program predstaví až 6 500 hodín live prenosov ročne, 800 domácich ligových zápasov a množstvo športov zo zahraničia. Antik Telecom JOJ Šport zaradil do základných balíkov TV vo vlastných sieťach, internetovej AntikTV ako aj v satelitnej službe AntikSat,“ informoval Antik.

JOJ Šport dostala licenciu na vysielanie programu od RVR (Rada pre vysielanie a retransmisiu) ešte koncom augusta. JOJ taktiež získala práva na vysielanie alpského lyžovania, ktoré na Slovensku preslávila Petra Vlhová. Aj tento šport, spolu s triatlonom, halovými športmi, volejbalom, basketbalom a ďalšími podujatiami bude vysielať nový kanál JOJ Šport.

„Toto je historický okamih! Na Slovensko prichádza volejbalová liga majstrov. S novou športovou stanicou štartujeme už v stredu o 19:50,“ informovala TV JOJ k spusteniu JOJ Šport.

Od roku 2024 do roku 2028 by potom JOJ Šport mal vysielať aj MS sveta v ľadovom hokeji. „Práva na vysielanie má JOJ Group k dispozícii pre všetky typy streamov na všetkých dostupných platformách pre územie Slovenska ako jediný televízny vysielateľ,“ informovala TV JOJ.

Momentálne bude okrem Antiku nová športová stanica JOJ dostupná pre freeSAT, Skylink (aj pre Orange TV), Plustelku, SledovanieTV, Tango TV a Kuki TV, pričom vo všetkých menovaných službách bude vysielať v HD kvalite, informuje SatelitnáTV.sk. Moderátorom JOJ Šport sa stane Slávo Jurko.

Zdroj: Antik, SatelitnáTV.sk

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú