Prvá séria Zaklínača na Netflixe zožala obrovský úspech. Spoločnosť takmer okamžite začala s natáčaním druhej série, to však mierne narušila aktuálna pandemická situácia. Fanúšikovská stránka Netflixu pre Slovákov a Čechov však priniesla skvelé správy, okrem iného si už Netflix objednal aj natáčanie tretej série Zaklínača.

Toto sú rozhodne skvelé správy pre všetkých fanúšikov slávneho Geralta z Rivie. Portál GamesRadar rovnako informoval o zatiaľ nepriamom potvrdení tretej série Zaklínača. Na webe Writers Guild of America West sa totiž objavila informácia o tretej sérii, pri ktorej svieti meno výkonnej producentky Lauren Hissrich.

Zaklinac
Netflix

Oficiálne oznámenie by tak podľa viacerých zdrojov mohlo prísť už čoskoro. Pri tretej sérii zatiaľ svieti dátum natáčania v rozmedzí rokov 2020 až 2021, čiže dočkať by sme sa jej mohli buď koncom roka 2021, alebo až v roku 2022.

Okrem iného sa z dielne Netflixu môžeme tešiť aj na novú minisériu The Witcher: Blood Origin a tiež animovaný seriál The Witcher: Nightmare of the Wolf. Okrem toho sa z tohto prostredia bude  pripravovať ešte jeden seriál, ktorý sa však tentokrát  sústredí na čarodejníčky z tohto univerza.

Zdroj: Facebook, GamesRadar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú