Jedna z najžiadanejších funkcií konferenčnej aplikácie Teams od Microsoftu konečne mieri aj na verzie pre desktopy. Možnosť využívať viac účtov simultánne, ktorú už poznáme z mobilnej aplikácie Teams, zamieri na webovú a PC verziu ešte v decembri tohto roka, informoval MyTechDecisions.

Ako však podotýka portál ZDnet, podpora prihlásenia sa do viacerých účtov zatiaľ nebude plnohodnotná, respektíve taká, ako by sme očakávali. Do konca roka pribudne do Teams možnosť využívať jeden osobný a jeden pracovný, respektíve školský účet. Každý z nich bude môcť mať svoj vlastný profilový obrázok a prepínanie bude prebiehať cez nastavenia.

Ak by si však chcel naraz používať napríklad dva pracovné, dva osobné účty, či dokonca viac ako dva účty súčasne, sklameme ťa. Táto funkcionalita zrejme pribudne do desktopovej, respektíve webovej verzie až v priebehu budúceho roka.

Prepínanie medzi viacerými účtami je jednou z najžiadanejších funkcií pri aplikácii Teams. Na fóre Microsoftu má vlákno týkajúce sa tejto tematiky viac ako 29 000 podporujúcich interakcií. Tento rok tak budeme môcť jednoducho prepínať aspoň medzi pracovným a osobným účtom.

Zdroj: MyTechDecisions, ZDnet

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú