Herné štúdio Ubisoft dočasne ponúka jeden diel svojej Assassin’s Creed série zadarmo. Assassin’s Creed Origins si budeš môcť bezplatne zahrať prostredníctvom Uplay už od zajtra.

V tomto prípade sa však nejedná úplne o hru zadarmo, ako si si možno zvykol v posledných mesiacoch pri platforme Epic Games. Ako píše Ubisoft na svojom webe, akcia ponúka hru iba na „voľné hranie“, ktoré je časovo obmedzené.

Budeš si ju môcť stiahnuť a nainštalovať už od zajtra 19. júna a akcia voľného hrania potrvá do 21. júna, čiže na prejdenie hry budeš mať celý víkend. Stačí stiahnuť a nainštalovať launcher Uplay od Ubisoftu. Akcia je tým pádom obmedzená iba na PC hráčov.

Assassin’s Creed Origins ťa zavedie do starovekého Egypta, konkrétne do Alexandrijskej ríše. Práve tieto končiny sa považujú za rodisko bratstva asasínov, ku ktorým sa so svojou hernou postavou pochopiteľne pridáš aj ty.

Ak by si Origins z roku 2017 počas voľného víkendu nestihol dohrať, po prípadnom zakúpení hry ti ostane uložený všetok rozohraný postup.

Zdroj: Ubisoft

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú