Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Netflix vo svojich útrobách skrýva hneď niekoľko drogových drám, točiacich sa okolo veľkých súm peňazí a kartelov. Jednou z takýchto drám je aj seriál Ozark, ktorý sa na streamovacej službe teší veľkej obľube.

Netflix so seriálom mieri do finále štvrtou sériou, o ktorej informuje portál VODzilla. Finále bude pozostávať zo štrnástich epizód rozdelených do dvoch častí. Dátum vydania známy nie je, no keďže tretia séria prišla ešte len teraz v marci, skôr ako začiatok budúceho roka by sme určite netipovali.

Seriál Ozark patrí medzi obľúbene drámy na Netflixe najmä vďaka spôsobu podávania záplatky, ktorej všetky cesty vedú k mexickému kartelu. Stredobodom univerza je rodina Martyho Byrda, ktorý ako excelentný finančný poradca pomáha drogovému kartelu prať špinavé peniaze.

Seriál je zasadený do prostredia jazier Ozark v Missouri, kde je poradca so svojou rodinou donútený odísť po nevydarenom kšefte s nekonvenčným obchodným partnerom. Marty aj tam hľadá nové spôsoby, ako očistiť drogové peniaze skrz rôzne investičné príležitosti ponúkané novým prostredím.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú