Seriálová antológia Fargo, typická predovšetkým svojim čiernym humorom a absurdnými postavami, dostala dátum svojej premiéry, informuje Variety. Očakávaný seriál sa na televízne obrazovky dostane už koncom budúceho mesiaca.

Pokračovanie obľúbeného seriálu bolo pôvodne naplánované na apríl tohto roka, kvôli pandémii sa však štvrtá séria presunula na neurčito.

Najnovšie už vieme, že seriál z produkcie americkej televízie FY sa na obrazovky vráti v nedeľu 27. septembra, podobne ako predchádzajúce série bude vydávaný epizodicky v týždenných intervaloch. Neskôr by mal byť dostupný aj v rámci tuzemskej služby HBO Go.

Ústrednou postavou plánovanej štvrtej série bude Chris Rock, ktorý v seriáli stvárni hlavu mafiánskej odnože Afroameričanov.

Pokračovanie sa opäť bude sústrediť výhradne na vlastný príbeh, zároveň však bude voľne súvisieť aj s predchádzajúcimi sériami, a to aj napriek tomu, že časovo je zasadené dávno pred ich udalosti.

Príbeh novej série nás zavedie do San Francisca roku 1950 a predstaví nám krehký mier medzi kriminálnymi organizáciami Talianov a Afroameričanov. Ako poistku mieru si hlavy zločineckých skupín navzájom vymenia svojich synov, pokojná situácia sa však rýchlo zvrtne po rutinnej operácii a smrti významného člena miestnej mafie.

Hlavnej hviezde Chrisovi Rockovi budú na obrazovke asistovať nemenej zvučné herecké meno ako napríklad charizmatická Jessie Buckley či populárny Timothy Olyphant.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú