Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Podľa najnovších správ, o ktorých informoval portál Gizmochina, dostane jeden z trojice očakávaných modelov poriadne kvalitný zobrazovací panel. Displej OnePlus 7 Pro obstál výborne aj v testovaní, kde získal najvyššie možné hodnotenie, vďaka čomu je už teraz isté, že poskytne ten najlepší obraz.

Oficiálny debut stanovilo OnePlus na 14. mája. Svetu vtedy ukáže nie jeden, ale hneď 3 modely. Predstavené tak bude OnePlus 7, OnePlus 7 Pro a OnePlus 7 5G. Testovaniu DisplayMate sa teraz podrobila 6,7″ Super AMOLED obrazovka modelu OnePlus 7 Pro s QuadHD rozlíšením a 90 Hz obnovovacou frekvenciou, ktorá skončila s vynikajúcim hodnotením A+, informuje TechRadar.

Táto vlajková loď od OnePlus neponúkne len výborný displej, ale aj trojicu vertikálne uložených fotoaparátov s rozlíšením 48 MPx pre hlavný snímač, 8 MPx pre teleobjektív a 16 MPx pre ultraširoký objektív. Do toho sa pridá aj veľká 4 000 mAh batéria s 30 W rýchlym nabíjaním Warp Charge a odhadovanou cenou 749 € za verziu s 8 GB RAM a 256 GB ROM. Viac sa ale dozvieme už v máji.

Zdroj: Gizmochina, TechRadar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú