Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Doteraz sa hovorilo o viacerých názvoch, mnohých odvetviach využitia OS od Huawei a očakávaných vylepšeniach, no všetky informácie sa možno dozvieme už o niekoľko hodín počas konferencie v Číne. Huawei si chce podmaniť svet technológií novým operačným systémom z vlastnej dielne, ktorý vyzerá tak, že odhalí na konferencii Huawei Developer Conference 2019. 

Prvé informácie prišli ešte v minulom roku, pričom tieto tvrdenia podporil rad nedávnych udalostí a konfliktov so Spojenými štátmi. Dlho sa hovorilo o tom, že spoločnosť nahradí doteraz využívaný systém vo svojich najpredávanejších zariadeniach, smartfónoch. Neskôr sa objavili správy, že nový OS nebude pre ne primárne určený. 

Dlhé mesiace špekulácií však pravdepodobne zastaví blížiaca sa konferencia HDC 2019, ktorá sa bude konať od 9. do 11. augusta. Práve pri tejto príležitosti to vyzerá tak, že Huawei predstaví vlastný operačný systém a všetky jeho novinky, na ktorých tak dlho pracoval.

Živý prenos konferencie štartuje už zajtra o 8:30 stredoeurópskeho času a sledovať ho môžeš prostredníctvom priloženého videa.

Zdroj: Huawei

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú