Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nové vlajkové lode od Apple boli predstavené iba minulý týždeň, avšak na sociálnej sieti Weibo sa objavil príspevok, ktorý ukazuje ich dosiahnuté skóre v známom benchmarku Antutu. Poznáme tak aj kapacitu pamäte RAM, ktorá je pri všetkých troch modeloch iPhone 11 rovnaká, píše portál Gadgets NDTV.

Podľa najnovších testov majú všetky zariadenia v svojej výbave 4 GB pamäte RAM, a v benchmarkoch na Antutu sa tak ich výsledky nejako zásadne nelíšia. Testované boli modely iPhone 11 a 11 Pro s kapacitou 256 GB, a iPhone 11 Pro Max s kapacitou 512 GB, pričom všetky smartfóny poháňa najnovší procesor Apple A13 Bionic.

Zobraziť celú galériu (1)
Antutu benchmarky nových iPhonov - zľava: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max. / Zdroj: Weibo

Čo sa týka výsledkov, všetky sa pohybujú okolo 460 000 bodov, avšak jediný iPhone 11 Pro Max túto hranicu prekročil. Toto skóre však zachytáva výrazné vylepšenie výkonu oproti predošlej generácii, na ktoré sme už u Apple zvyknutí, pričom modely iPhone 11 zaznamenali až 28 % nárast oproti iPhone XS a XS Max.

Na potvrdenie týchto výsledkov si budeme musieť počkať až do oficiálneho začiatku predaja série, avšak aj nedávne  benchmarky v Geekbench naznačujú, že iPhone 11 sa bude v oblasti výkonu radiť medzi tie najlepšie smartfóny na trhu.

Zdroj: Gadgets NDTV, Weibo

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú