Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Len pred pár minútami sa internetom začalo šíriť množstvo fotiek, ktoré rozprúdili špekulácie o tom, že sa jedná o ďalší model Tesly, ktorým bude Tesla Pick-up. Spočiatku sa hovorilo, že pôjde o menšiu verziu nákladiaka Tesla Semi a Musk už dávnejšie prezradil, že pick-up dostane poriadnu výbavu a možno aj podobu Fordu F-150.

Na najnovších fotografiách je zachytený dopravca Tesly, ktorý prepravuje prevažne elektromobily Tesla Model 3, až na jednu výnimku. Súčasťou prepravy je aj zamaskovaný automobil a začali sa šíriť dohady, že by sa mohlo jednať o prototyp Tesla Pick-upu, ktorý by mal byť predstavený ešte v tomto roku.

Po bližšom prezretí fotografie je však na podvozku vidieť výfukové potrubie, ktoré sa podobá na to z Fordu F-150. Ani to však neodradilo nadšencov, ktorí stále trvajú na tom, že sa stále môže jednať o prototyp pick-upu z dielne Tesly. Navyše je bežnou praxou využívanie častí z iných vozidiel pre skúšobné testy elektromobilov a výfukovým potrubým disponoval napríklad aj prototyp elektromobilu Porsche Taycan.

Zdroj: electrek

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú