Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Po tom, čo Google oficiálne ohlásil zastavenie svojho mailového klienta Inbox, množstvo ľudí smútilo. Majitelia Android zariadení však našli cestu, ako Inbox využívať aj naďalej, no aj tento spôsob už dnes nefunguje.

O celej situácii informoval portál AndroidPolice. Majitelia Android smartfónov, ktorí chceli aj naďalej používať aplikáciu Inbox, jednoducho stiahli staršiu verziu a manuálne si ju nainštalovali do svojho zariadenia. Používatelia teda bežali na staršej verzii Inboxu v1.77, ktorá sa však automaticky aktualizovala na verziu v1.78, kde už vyskakuje hláška, aby prešli na službu Gmail.

Ako informuje portál Gadgets360, pri opätovnom stiahnutí staršej verzie a pri pokuse o prihlásenie vyskakuje používateľom chybová hláška. Jedinou možnou variantou, kde môže ešte Inbox fungovať, sú zariadenia, na ktorých majú používatelia nainštalovanú verziu v1.77 a majú vypnuté automatické aktualizácie. Na Reddite sa však vyjadrujú, že im už nechodia notifikácie o prichádzajúcich mailoch a taktiež si musia schránku manuálne aktualizovať. Vyzerá to tak, že toto už je definitívny koniec nesmierne obľúbenej služby Inbox.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú