IKEA opäť dokazuje, že je kráľom marketingu. Na Reddite sa objavili fotografie makiet novej generácie konzol, ktoré majú zákazníkom pomôcť s výberom nábytku, aby sa im prípadne nestalo, že sa ich PS5 či Xbox Series X nezmestí na poličku. Na túto zaujímavosť upozornil portál The Verge.

Nové konzoly od Sony a Microsoftu sú historicky najväčšie a aj z tohto dôvodu je výber vhodného nábytku, na ktorom budú konzoly umiestnené, o niečo náročnejší. Ikea však ako vždy prišla s bravúrnym riešením, ako si môžu zákazníci vyskúšať, či sa im konzola zmestí do skrinky, ktorú si plánujú kúpiť.

Fotografia od používateľa TomaccoTastesLikeGma, ktorá sa objavila na Reddite, zachytáva dvojicu „krabíc“, ktoré sú v skutočnosti maketami nových konzol s ich reálnymi rozmermi. IKEA si neodpustila ani vtipný popis na makete od PS5 „Ktorá skrinka bude vhodná pre moju novú, memečkami omieľanú, prerastenú hernú konzolu?“.

Mnoho používateľov Redditu sa pýtalo, či sa náhodou nejedná o makety, ktoré do predajne priniesol niektorý z návštevníkov, no autor príspevku ich utvrdzoval, že sa jedná o iniciatívu predajcu.

Zdroj: The Verge, Reddit

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú