Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Huawei pociťuje dôsledky obchodnej bitky s USA a údajne znížil výrobu niekoľkých svojich smartfónov. Správa, ktorá sa objavila na South China Morning Post hovorí, že Foxconn, ktorý vyrába smartfóny pre mnohých gigantov na trhu, znížil výrobu niekoľkých smartfónov od Huawei priamo na žiadosť spoločnosti.

Taktiež sa nevie, či je toto opatrenie len dočasné, alebo je súčasťou dlhodobejšieho plánu. Môže to byť jeden z dôsledkov obchodnej bitky s USA. Huawei tieto tvrdenia odmietol a tvrdí, že úrovne ich produkcie sa nezmenili. „Huawei tieto tvrdenia vyvracia. Naše globálne úrovne produkcie sú normálne, bez výrazných úprav. “, uviedli predstavitelia výrobcu pre Android Authority.

Zobraziť celú galériu (0)
Dávid Igaz / FonTech

Treba však povedať, že výrobcovia smartfónov sú schopní prispôsobiť úroveň výroby podľa vlastného uváženia, či už v dôsledku zvýšeného, alebo zníženého dopytu, prípadne kvôli iným faktorom. Cieľom Huawei bolo do konca roka 2020 prekonať Samsung ako najväčšieho výrobcu smartfónov.

Kvôli obchodnej bitke a zákazom v USA však teraz prezident Honoru, dcérskej spoločnosti Huawei, Zhao Ming, tvrdí, že je príliš skoro hovoriť či tento cieľ dosiahne, píše Huawei Central.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú