Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Hoci spoločnoť Huawei patrí medzi troch najväčších svetových výrobcov mobilných zariadení, tak na rok 2019 zrejme nebude spomínať práve v tom najlepšom. Uvalené sankcie zo strany USA ju výrazne priškrtili, čo sa postupne začína prejavovať – píše Gizmozchina.

Huawei už bolo nútené predstaviť vlajkovú loď bez Google služieb, či dokonca “recyklovať” staré zariadenia pod novým menom, aby bol zaistený stabilný prúd “nových” zariadení na trh. Nasledujúci rok bude pre spoločnosť mimoriadne náročný, čo sa prejaví hlavne v jej globálnom raste. Aj preto dôjde v budúcom roku k viacerým personálnym zmenám.

YouTube (úprava redakcie)

Prepustených bude približne 10 % riadiacich pracovníkov, pričom kritérium budú ich dosiahnuté výsledky. Spoločnosť tak opustia tí najhorší. Taktiež má dôjsť k zlúčeniu niektorých divízii, čo ovplyvní aj bežných zamestnancov, ktorí buď spoločnosť opustia, alebo budú preradení.

Obchodné embrago má tak negatívny dopad nie len na koncových používateľov, ktorí za svoje peniaze nedostanú plnohodnotné zariadenie, ale aj na priamych pracovníkov v spoločnosti. 10 % sa môže zdať ako málo, no pri počte niekoľkých miliónov ľudí ide o podstatné číslo.

Zdroj: Gizmozchina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú