Po modeli Mate 30 Pro bude zrejme už na MWC 2019 vo februári nasledovať premiéra nového P40 Pro, ktorý teraz odhalil ďalšie detaily o svojej výbave. Aj nový Huawei P40 Pro sa bude sústrediť na výkon a fotografiu, kde ponúkne podľa nových únikov skutočne špičkové špecifikácie, informuje Gizmochina.

Do éteru sa dostali rendery tejto pripravovanej novinky, ktorá prinesie viac fotoaparátov ako by sme vôbec dúfali.

Dokopy má ísť až o 7 objektívov, pričom 5 z nich sa bude nachádzať na zadnej sklenenej stene a dvojitý selfie fotoaparát si nájde miesto v rohu 6,5″ alebo až 6,7″ displeja s QHD+ rozlíšením, 90 Hz frekvenciou a pomerom strán 20:9.

Na zadnej stene by sme mali nájsť hlavný širokouhlý fotoaparát, ToF objektív, periskop s podporou 10-násobného optického priblíženia, teleobjektív s 9-násobným zoomom a ultraširokouhlý objektív, informuje 9techeleven. Medzi nimi sa bude nachádzať aj veľká LED dióda.

Čo sa ďalšieho hardvéru týka, Huawei P40 Pro môže dostať procesor Kirin 990 5G, 8 GB/ 12 GB RAM a 128 GB ROM v základe. Dočkáme sa zrejme aj nového Androidu 10, avšak pravdepodobne opäť bez podpory služieb Google.

Zdroj: Gizmochina, 9techeleven

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú