Iba pred pár dňami sme sa dozvedeli, kedy Huawei konečne prinesie svoje ďalšie vlajkové modely. Užívatelia po celom svete čakajú na dátum 29. júl. Ako informoval portál Gizchina, dostaneme hneď tri verzie – Huawei P50, P50 Pro a P50 Pro+.

Vedeli sme, že štandardná edícia má prísť so 66 W nabíjačkou. Podľa najnovšej informácie sa ale dozvedáme, že modely Pro a Pro+ prídu s oveľa lepším systémom dobitia batérie. Dostanú riadnych 100 W k superrýchlemu nabíjaniu.

Takto by si dokázal mať 100% batérie na svojom smartfóne za 20 minút. Samozrejme, že záleží od konkrétneho modelu, ale aj tak ide o jeden z najvyšších čísel v tomto priemysle. Huawei sa nezastaví ani pri tomto čísle. Chystá totiž ešte výkonnejšie nabíjanie o výkone až 120 W. To by mohlo priniesť plnú batériu za dobu okolo 8 minút.

Ostatné parametre pre túto modelovú radu zostávajú iba predmetom špekulácií. Hovorí sa o tom, že štandardný model by mal využívať aj iný procesor (Qualcomm Snapdragon 888) ako Pro (Kirin 9000).

Pri displeji sa hovorí o rozlíšení 2696 x 1224 pixelov a prísť by mal s predinštalovaným operačným systémom Harmony 2.0. Sú to však informácie, ktoré výrobca ešte nepotvrdil. Oficiálne detaily sa ale dozvieme už o niekoľko dní.

Zdroj: Gizchina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú