Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Vlajková loď spoločnosti Huawei boduje nielen u zákazníkov, ale aktuálne aj na konferencii MWC 2019 v Barcelone, kde jej bol udelený prestížny titul. Organizácia GSMA rozhodla, že cenu za „Najlepší smartfón“ získa vďaka svojim vlastnostiam práve Huawei Mate 20 Pro.

Mate 20 Pro si pozornosť poroty získal predovšetkým kvôli špičkovému výkonu, vynikajúcemu kamerovému systému, extrémnej výdrži batérie s inovatívnymi nabíjacími riešeniami. Svoju rolu zohral aj pôsobivý dizajn. Ocenený model Mate 20 Pro bol predstavený na jeseň minulého roka v Londýne a je aktuálnou vlajkovou loďou spoločnosti.

“Sme veľmi vďační organizátorom za toto úžasné ocenenie pre Huawei Mate 20 Pro. Celá séria Mate 20 je výkladnou skriňou DNA spoločnosti Huawei s najpokročilejšími technológiami,“ povedal prezident divízie mobilných telefónov Huawei CBG Kevin Ho.

Huawei si dal záležať aj na mnohých aspektoch, ktoré z Mate 20 Pro spravili tiež jeden z najlepších fotomobilov na trhu. Zapracoval aj na výkone či batérii a jej nabíjaní, ktoré prináša maximálny výkon až 40 W. Kombináciou svojich vlastností si tak tento prémiový kúsok získal porotu, ktorá ho nakoniec označila za najlepší smartfón, informoval Huawei v tlačovej správe.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú