Priateľstvo medzi Gretou Thunberg a Arnoldom Schwarzeneggrom je nepopierateľné. Ako v minulosti tvrdil hollywoodsky herec, táto mladá aktivistka ho nesmierne ohúrila svojou múdrosťou a úsilím. Aj preto sa jej rozhodol pomôcť pri návšteve tým, že jej na prepravu požičal svoju Teslu Model 3, informuje Teslarati.

Po tom, čo Schwarzenegger oznámil, že Grete pri návšteve USA ponúkne na prepravu jedno zo svojich elektrických vozidiel, ľudia na sociálnych sieťach okamžite začali špekulovať, o ktoré auto z jeho flotily by sa mohlo jednať. Mnohí si mysleli, že Grete ponúkne plne elektrický Hummer H1, no ten by na cestu naprieč Amerikou asi nebol príliš vhodný. Arnold sa však rozhodol, že jej požičia svoju Teslu Model 3, ktorá bez problémov zvládne cesty na dlhé trasy.

Samotná Greta uviedla, že jednou z najzábavnejších ponúk, aké kedy v živote dostala, bolo práve to, že jej Schwarzenegger ponúkol jedno z jeho elektrických áut, informuje portál Stuff. Greta sa v Amerike aktuálne zúčastňuje rôznych klimatických protestov, pričom najväčší z nich sa konal v Montreale, ktorého sa zúčastnilo približne pol milióna ľudí.

Zdroj: Teslarati, Stuff

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú