Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Portál Collider upozornil na nový trailer projektu Away. Ten vo forme dramatického seriálu priblíži konflikty astronautov medzi službou ľudstvu a ich osobnými životmi.

Away je očakávaným titulom z vlastnej produkcie Netflixu, ktorý svojou špecifickou premisou bezproblémovo zaplní prázdne miesto na trhu dramatických seriálov, nezadržateľne spadajúcich do stereotypu. Scenáristicke žezlo v tomto prípade prevzral Andrew Hinderaker.

Ukážka naznačuje emocionálne puto dcéry a matky odchádzajúcej na trojročnú vesmírnu misiu. Zatiaľ čo Hilary Swank, Ray Panthaki, Mark Ivanir, či Ato Essandoh alebo Vivian Wu ako vesmírna posádka objavujú povrch Marsu, doma ich čakajú obyčajné životy, najbližší a problémy bežných ľudí.

Premisa sa bude sústrediť práve na postavu Emmy, ktorá odchádza od svojej dcéry vo chvíli, keď ju najviac potrebuje. Práve tento aspekt funguje ako vynikajúci odrazový mostík sľubne vyznievajúceho seriálu. Na nekonvenčnú pitvu psychologického pozadia národných hrdinov posúvajúcich hranice ľudstva si počkáme do 4. septembra.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú