Vianočné rozdávačky hier zadarmo na Epic Games sa skončili a ako už býva zvykom, herná služba si to najlepšie nechala na koniec. Dva dni dozadu hráčom ponúkla vydarenú dobovú adventúru Plague Tale: Innocence, teraz ju v ponuke nahradilo nečakané prekvapenie z roku 2021 Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Používatelia majú tentokrát na uplatnenie hry zadarmo výrazne viac času, herní Strážcovia galaxie budú zadarmo do 11. januára. Ako býva pri podobných akciách zvykom, jediné, čo treba spraviť, je byť zaregistrovaný na Epic Games Store a uplatniť si nárok na hru. Následne novinka zostane neobmedzene prístupná v hernej knižnici hráča.

Hra Marvel’s Guardians of the Galaxy bola vydaná v októbri 2021 a z hľadiska predajov nešlo o žiadny veľký hit. Po stránke hrateľnosti, naopak, novinka prekvapila a dodnes patrí k najlepším herným adaptáciám Marvelu. Dôkazom sú slušné hodnotenia od kritikov a ešte lepšie prijatie od samotných hráčov. My sme v recenzii Marvel’s Guardians of the Galaxy udelili 8,5 / 10.

Marvel’s Guardians of the Galaxy je zároveň poslednou hrou, ktorú Epic počas vianočných sviatkov pridal zadarmo. Celkovo herná služba rozdala 16 hier, teraz sa vráti k týždennému formátu predstavovania hier zadarmo.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú