Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Predplatné je obľúbená forma získavania obsahu na mnohých platformách. Za pravidelný mesačný či ročný poplatok dostaneš množstvo obsahu, ktorý by ťa pri jednorazových nákupoch vyšiel na ďaleko viac. Podobné predplatné prináša aj Obchod Play pre Android, ktoré je teraz dostupné aj na Slovensku.

Vďaka predplatnému Google Play Pass získaš prístup k stovkám Android hier a aplikácií bez reklám a samozrejme bez jednorazových nákupov samotných aplikácií či hier. Veľkou výhodou je, že pre nových používateľov je k dispozícii bezplatné skúšobné obdobie.

Samotné predplatné potom stojí mesačne 4,99 €, no ročne sa dá zakúpiť za prijateľných 29,99 €. V rámci tejto služby sú zdarma k dispozícii stovky inak platených hier a aplikácií a Google každý mesiac pridáva do služby rôzne novinky.

Zakúpenie odberu prebieha priamo cez Obchod Play a ak máš nainštalovanú najnovšiu verziu Google Play, po rozbalení menu by sa ti mala ukázať aj možnosť Play Pass, cez ktorú sa dá predplatné aktivovať.

Jedinými obmedzeniami je teda mať aplikáciu Obchod Play vo verzii 16.6.25 a vyššej a minimálne operačný systém Android 4.4, a vyšší. Obrovskou výhodou služby je aj fakt, že ju môžeš zdieľať až so 6 členmi v rodine a rovnko je dostupná aj pre zariadenia so systémom Android TV.

Zdroj: Google

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú