Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Smartfóny od Googlu patria medzi najlepšie fotomobily na trhu, a to napriek tomu, že majú len jeden hlavný fotoaparát. Spoločnosť sa však zrejme pripravuje na výrazné vylepšenia, čo naznačil aj portál PhoneArena. Nový Google Pixel 4 má podľa posledného náčrtu disponovať dvoma hlavnými objektívmi a dvojicou selfie fotoaparátov v diere obrazovky.

Modelový rad Pixel od Googlu sa medzi používateľmi preslávil nielen svojim systémom, ale tiež kvalitou fotoaparátov. Ani po predstavení tretej generácie týchto smartfónov sme sa však nedočkali duálneho zadného fotoaparátu, no to sa môže zmeniť už tento rok. Spoločnosť môže podľa úniku na portáli Slash Leaks vybaviť nový Google Pixel 4 štyrmi fotoaparátmi, pričom dva z nich nájdeme vzadu a dva vpredu, no nič nie je zatiaľ isté.

Duálny selfie fotoaparát môže byť umiestnený do diery v displeji, tak ako sme to videli pri Samsungu Galaxy S10+ a niekoľkých ďalších modeloch. Po dizajnovej stránke sa dočkáme aj redukcie rámikov, ktoré budú ešte tenšie ako u aktuálneho Pixelu 3 a Pixelu 3 XL. Snímač odtlačkov prstov sa taktiež môže dostať priamo do displeja či uzamykacieho tlačidla. Náčrt možnej podoby smartfónu Google Pixel 4 previedol do renderu portál PhoneArena.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú