O tom, že spoločnosť Google pripravovala režim Inkognito pre aplikáciu Google Mapy, vieme už od májovej konferencie Google I/O. Funkcia sa však stáva dostupnou až v týchto dňoch, upozornil portál AndroidPolice.

Inkognito režim v Google Mapách je funkcia, ktorá si rozhodne nájde využitie v mnohých prípadoch, nakoľko niekedy chceme, aby vyhľadávané miesta či trasy zostali tajné. Táto novinka sa môže hodiť napríklad v momente, keď chceš utajiť plány na víkend pred svojou polovičkou.

V režime Inkognito v Google Mapách sa ti totižto vyhľadávané miesta neuložia do histórie, takže pred zvedavými očami zostanú v podstate neviditeľné. Google začal túto funkciu postupne zavádzať pre všetkých používateľov, ktorí majú najnovšiu verziu aplikácie Google Mapy píše TechCrunch.

AndroidPolice

Podľa oficiálnych informácií by mala byť táto možnosť dostupná pre všetkých používateľov už do pár dní. Jej zapnutie je veľmi jednoduché, v aplikácií stačí kliknúť na ikonu s fotografiou účtu v pravom hornom rohu a následne stačí tento režim zapnúť v otvorenom menu.

Zdroj: AndroidPolice, TechCrunch

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú